Tweet Açıkhava Reklamcılığı: Kamuoyuna Duyuru

1 Haziran 2018 Cuma

Kamuoyuna Duyuru


Değerli dostlar, 

Bu duyuruyu; sosyal medya hesabımız üzerinden yaptığımız bir paylaşımın, yanlış değerlendirilmesi üzerine yapma gereği duyduk

Öncelikle belirtmek gerekir ki; Türkiye'nin önde gelen marketing platformları tarafından da örnek gösterilmiş olan acikhavada.com, açıkhava reklamcılığına dair kaynak eksikliği problemine bir nebze de olsa çözüm bulabilmek için Aralık 2010'da yola çıkmış, o günden bugüne kimsenin güdümünde olmadan, bağımsız bir şekilde sektördeki gelişmeleri tarafsız bir şekilde aktarmayı, sektörün gelişmesi için elinden geleni yapmayı misyon edinmiştir. 

Yayın hayatına başladığı günden bu yana blogumuzu ve sosyal medya hesaplarımızı takip edenler, sektördeki olumsuzlukları ifşa etmekten ziyade, sektörün gelişmesine ve sektörde faaliyet gösterenlere katkı sağlamaktan öte herhangi bir amaç gütmediğimizi yakından bilmektedirler. 

Nitekim; açıkhavanın doğası gereği yaşanan münferit aksaklıklara denk geldiğimizde, doğrudan ve yalnızca o mecranın ilgililerine gerekli geri bildirimlerde bulunmak ilkemizdir. Gerçekten de; acikhavada.com bu tarihe kadar sektörde faaliyet gösterenlere iyi niyetle yol göstermekte, geri bildirimde bulunmakta ve tavsiyeler vererek, sektör adına fayda sağlama amacını gütmektedir. Hal böyleyken; bir takım olumsuz paylaşım yapan ve/veya ifşa amacı güden hesaplarla aynı teraziye konularak, sektöre fayda sağlamak amacımızın tam aksi yönündeki eleştirilerin hedefi olmak haksız ve hakkaniyete aykırıdır. 

Bununla birlikte; açıkhava reklamcılığına yönelik olarak sektörün daha verimli şekilde gelişmesine ve sektörde yer alan herkese katkı sağlayacak şekilde iyileştirilmesine yönelik her türlü eleştirinin, sayfamız nezdinde büyük bir saygı ve hoşgörü ile değerlendirilmekte olduğunu belirtmekle birlikte; yaptığımız paylaşımlardan ileri gelen şikayetler ve haksız eleştirilerin, mail yolu ile bir çok kişiye gönderilmesini hoş ve etik bulmadığımızı belirtmek isteriz. Zira, bu yönde yapılan her eylemin ancak ve ancak iyi niyetli şahıslara ve sektöre emek verenlere zarar verebileceği kanaatindeyiz. 

Bu itibarla, acikhavada.com olarak, sayfamızda yapılan paylaşımlara ilişkin şikayet ve önerilerinizi doğrudan sayfa üzerinden mesaj yolu ile tarafımıza bildirmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla

Acikhavada.com ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder