Tweet Açıkhava Reklamcılığı: Mercedes "A Serisi Türkiye Lansmanı" Açıkhava Kampanyası

3 Ocak 2013 Perşembe

Mercedes "A Serisi Türkiye Lansmanı" Açıkhava Kampanyası


Mercedes'in heyecanla beklenen kompakt sınıftaki iddialı oyuncusu yeni A-Serisi Türkiye Lansman'ı, 25 Eylül'de Maslak Refresh The Venue'de “Yeni bir neslin kalp atışları... Duyuyor musun?” sloganı ile gerçekleştirildi. 

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz ve Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü Şükrü Bekdikhan’ın yeni A-Serisi’ni basın mensuplarına tanıtmasıyla başlayan gece, A-Serisi’ni hedef kitlesi ile buluşturan “After-Work Party” ile devam etti. Mor ve Ötesi” de yeni A-Serisi’nin lansmanında sahne alarak verdiği konser ile organizasyona renk kattı. Türk basını, iş dünyasının genç profesyonelleri ve Mercedes-Benz Türk çalışanlarının biraraya geldiği gecede katılımcılar, yeni A-Serisi’ni yakından tanıma fırsatı buldular.

Mercedes-Benz markasının yeni dinamizminin açık bir ifadesi olan yeni A-Serisi, en ince detayına kadar tamamen yenilendi. Tasarımı ve dinamik ruhu A-Serisi’nin, daha ilk bakışta göze çarpan en belirgin özelliklerini oluşturuyor. A-Serisi’nin heyecan uyandıran sportif dış tasarımı ve yüksek kaliteyi yansıtan iç tasarımı ile kendine özgü karakteri, Mercedes-Benz’in yeni tasarım stratejisini yansıtıyor. Yeni A-Serisi, çok sayıda farklı seçenekle kişiselleştirilebilen temel teknik özelliklerin yanı sıra, müşterinin kişisel zevklerine hitap edecek 3 farklı tasarım konsepti ile sunuyor; "Urban", "Style" ve "AMG Sport". 

Detaylı bilgi Bigumigu'da

Reklamveren: Mercedes-Benz Türk
Medya Planlama Ajansı: OMD
Medya Planlama: Aziz Kul, Zafer Kaya, Yağız Yantıra, Levent Somuncu, Ümit Sarar, Volkan Ayar
Reklamveren Temsilcileri: Bahar Ünsal Benli, Arda Kılıç, Gözde Küçükay Güney, Aybüke Kıcık
Kreatif Reklam Ajansı: Alice BBDO
Kreatif Reklam Ajansı Temsilcisi: Ayşe Ceren Ünay
 
*Kullanılan Networkler (Clear Channel): Kanyon Frame
Mecra Temsilcisi: Tuğçe Tort
Yayın Dönemi : Ekim 2012
 


 
 
**Kullanılan Networkler (City Lights): Giant Board
Mecra Temsilcisi: Erçin Gör
Giant Board Özel Uygulama: Cips Reklam
Üretim Sorumluları: Salih Özer, Mehmet Boynueyri
Yayın Dönemi : Kasım 2012



 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder