Tweet Açıkhava Reklamcılığı: Acikhavada.com, Bigumigu'da yayınlanan "Türk Reklam Blogları" Başlığında Örnek Gösterildi

7 Haziran 2012 Perşembe

Acikhavada.com, Bigumigu'da yayınlanan "Türk Reklam Blogları" Başlığında Örnek Gösterildi

Geçtiğimiz yıllarda bir çok ödül alan, sektörel ve ulusal medyada saygın bir şekilde yer alma onuruna erişen, 2005'ten beri reklam & pazarlama alanında Türkiye'nin en önemli bağımsız bloglarından biri olarak hayatını binlerce üyesi ile sürekli etkileşimde kalarak sürdüren, bence Türkiye'nin en kaliteli marketing platformu olan Bigumigu'da, Türk Reklam Blogları sayfasında Yalçın (settar) Pembecioğlu tarafından, blogumuz Acikhavada ismine şu satırlarda yer verildi:

Bigumigu olarak 2005'te kurulduğumuzda kişisel olarak reklamlarla ilgili blog tutan kişi sayısı olarak kelimenin tam anlamıyla bir avuçtuk. O zamanlar internette bir şeyleri keşfedip bloglamak çoğumuzun ana motivasyonuydu. Zaman içerisinde bu motivasyon üzerinden blogvertising gibi kavramlarla sadece bloglarda yayılması planlanan işlerden, doğru konumlandırılıp sosyal medya sayesinde viral olabilen ilan, etkinlik, doğrudan pazarlama işleri de görmeye başladık.

Bugün Türkiye'de ülkenin ve dünyanın reklam gündemini ve yaratıcı projeleri takip edebileceğimiz bir çok iyi blog bulunuyor. Bigumigu olarak biz de bunlardan faydalanmaya çalışıyoruz. Zaman zaman yeni reklam blogları açıldığında bana sorular da soruluyor; genellikle yeni reklam blogu açmak isteyen arkadaşlara belirli dikey konular seçip odaklanmalarının daha faydalı olacağını söylüyorum. Örneğin Bigumigu üyesi de olan sevgili Levent Somuncu'nun Türkiye'den ev dışı ve açıkhava reklamlarını derlediği
Açıkhavada blogu buna güzel bir örnek.


Sevgili Yalçın (settar) Pembecioğlu'na ve saygıdeğer eşi Aygül (Viki) Pembecioğlu'na blogum aracılığıyla da teşekkür eder, ilettikleri cesaret dolu yazıların benim için büyük bir gurur ve blogum adına müthiş bir motivasyon kaynağı olduğunu tekrar belirtmek isterim.

Saygılarımla
Levent Somuncu 


1 yorum: