Tweet Açıkhava Reklamcılığı: Sektörden Haberler : Sistem 9 Medya'ya Uluslararası Ödül

26 Mart 2012 Pazartesi

Sektörden Haberler : Sistem 9 Medya'ya Uluslararası Ödül



Sistem 9Medya; Digital Signage Federation tarafından düzenlenen 2011 Apex Ödülleri'nde ülkemizden ödüle layık görülen tek firma oldu. İki ayrı kategoride birden dereceye değer görülen Sistem 9 Medya, ödülünü, Las Vegas'ta düzenlenen "Apex Awards" töreninde aldı.
Apex Awards, "Digital Signage" alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden birisi olarak biliniyor.

Türkiye'de Digital Signage alanında yaptığı çalışmalarla sektöre öncülük eden Sistem 9 Medya, 18 ülkeden yüzlerce finalistin katıldığı ve adayların 11 kategoride yarıştığı yarışmada rakiplerini geride bırakarak iki kategoride birden ödül aldı. Böylece; biri içerik yönetimi diğeri de evdışı digital yayıncılık kategorileri olmak üzere iki ödül almayı başaranSistem 9 Medya'nın projeleri teknoloji dünyasının uluslararası otoritesi olarak kabul gören Digital Signage Federation tarafından da onaylanmış oldu. 

CTV projesi büyük ödülü getirdi
 
Tek bir merkezden yönettiği içerik ve 10 binden fazla ekranda kurduğu kurumsal TV sistemleri ile hedeflerine yönelik çözümler sunan Sistem 9 Medya; bu uluslararası ödüle CTV projesiyle hak kazandı. CTV, Sistem 9 Medya tarafından yalnızca kuaförlerde uygulanan kapalı devre yayıncılığın adı. Bugün 1324 kuaför noktasında sadece içerik yönetimiyle değil reklam mecrası fırsatı da yaratarak ilgi gören bir televizyon sistemi. 

Aynı zamanda sektörün ilk ISO belgesine de sahip olan Sistem 9 Medya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Akın, Türkiye'ye bir ödül kazandırmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek şunları söyledi:
''Bir Türk firması olarak dünyanın teknoloji alanındaki en prestijli ödüllerinden birine değer görülmek bizim için büyük gurur. Digital Signage alanında müşterilerimize sunduğumuz hedef odaklı yaratıcı çözümlerimizin dünya standartlarında olduğunu dünyaya ilan etmiş olduk. Geçtiğimiz günlerde aldığımız ISO belgesi de sektörde ilk ve tek firma olmamız açısından büyük anlam taşıyor ve bu ödülü destekliyor. Sistem 9 Medya olarak aldığımız bu ödül ve belgeler; Türkiye olarak teknolojide de dünyayla yarıştığımızın göstergesi. Umuyoruz ki bu kazanımlar; bizde de sektörün gelişimine ve hizmet kalitesinin yükselmesine katkıda bulunsun.'' 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder