Tweet Açıkhava Reklamcılığı: Acikhavada.com 1 Yıl Değerlendirme Yazısı

1 Ocak 2012 Pazar

Acikhavada.com 1 Yıl Değerlendirme Yazısı

Afilli bir başlık oldu.
www.acikhavada.blogspot.com ve www.acikhava.wordpress.com adresleri üzerinden yayın hayatına başladığımız, Açıkhava Reklamcılığı'na dair nacizane deneyimlerimizi ve Açıkhava Reklamcılığı adına olan biten gelişmeleri takip edebildiğimiz kadarıyla ilgilenenlerle buradan paylaşmak için oluşturduğumuz blog deneyimimize açıkcası beklediğimiz ilgiyi gösteremedik ve girmek istediğimiz içerikleri pek giremedik. Bu sebeple hâlâ "Beta" olarak yayın hayatına devam ediyoruz, sağda solda reklamımızı henüz yapmıyoruz. Bu bir yıl içerisinde www.acikhavada.com adresine taşınmamız, şüphesiz ki en güzel gelişmelerden bir tanesi. Bir de kullanışlı bir template'de karar kılabilseydik tabi ki daha güzel olacak.
"Açıkhava Reklamcılığı adına yaşanan kaynak eksikliği problemine bir nebze de olsa çözüm bulabilmek" gibi iddialı bir şekilde yayın hayatına başlamıştık. Gerek ziyaretçilerin ilettiği olumlu yorumlardan, gerekse bigumigu gibi Pazarlama ve İletişim sektörünün öncü kaynaklarına katkı sağlayabildiğimiz için, az da olsa bu soruna çare bulabildiğimizi düşünüyoruz. 

Taslaklarımızı 2012'de bitirip, kısa zamanda "Beta"lıktan kurtulmak ve Açıkhava Reklamcılığı ile ilgili kişilerin "tesadüfen rastladığı" değil, takip etmekten keyif aldığı bir platforma dönmek dileğiyle...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder